Maler Ikast

Brug for en professionel og kompetent maler i Ikast, der kan klare ethvert malerprojekt?

Så er du landet det helt rigtige sted – hos Karup Malerfirma ApS. Vi er et hold af professionelle malere, der gør en dyd ud af at hjælpe vores kunder med at forny deres boliger og lokaler, så det hele fremstår som den bedste version af sig selv. Vi påtager os både store såvel som små maleropgaver for vores kunder – og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig godt i mål med dit malerprojekt!

Ræk ud til os, og fortæl os mere – så giver vi dig et uforpligtende tilbud!

Vi udfører både indendørs og udendørs malerarbejde

Uanset hvilken type malerarbejde, du skal have udført, så har vi kompetencerne, viljen og redskaberne til at få dig godt og sikkert i mål med projektet.

Hos os kan du både få udført indendørs og udendørs malerarbejde. Og dette både i større og mindre skala. Vi tilpasser altid vores service efter vores kunder, så dét, vi realiserer, præcist matcher det vores kunder er ude efter.

Herunder kan du få et hurtigt overblik over typiske opgaver, vores maler i Ikast løser for vores kunder:

  • Almindeligt indendørs & udendørs malerarbejde 
  • Spartling af vægge og loft 
  • Opsætning af tapet (herunder savsmuldstapet), glasfilt & væv 
  • Istandsættelse af lejligheder ved fraflytning 
  • Rensning og maling af facader 
  • Reparation og maling af vinduer & døre 
  • Maling af nybyggeri 
  • Maling i forbindelse med boligrenoveringer 
  • Maling og renovering af trappeopgange

… og selvfølgelig meget mere endnu! Ring til os, hvis din opgave ikke er at finde på listen herover – så finder vi ud af det.

Lave priser – højt serviceniveau

Hvis du er typen, der godt kan lide at få kvalitet for pengene, så vil du elske den service, vores maler i Ikast vil give dig.

Vi indrømmer gerne, at vi ikke er de billigste malere i branchen. Vi er heller ikke de dyreste. Til gengæld er det hos os, at vi kan garantere dig, du får mest for pengene. Vores lange erfaring i branchen, og vores kærlighed til vores fag og den forskel, vi gør for vores kunder, gør, at vi går ekstra langt for at sikre din tilfredshed. Vi samler nemlig på tilfredse kunder – skal du være en af dem?

Få et godt og gratis tilbud fra vores maler i Ikast

Ønsker du et godt og gratis tilbud fra vores maler i Ikast?

I så fald hører vi meget gerne fra dig! Giv os et kald på tlf.: 40 78 21 79, eller skriv til os via kontaktformularen, som du finder her på siden. Så giver vi dig et godt tilbud.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.